Den blev god, men mannen önskade en ännu tjockare marängbotten nästa år, då känner man nog smaken av den ännu mer.
Men att det var toblerone i marängen det kände man inget av på grund av allt det andra som var på och i den.
Att det smakade Mariannechoklad av moussen framgick däremot ganska tydligt, det var gott!!
* Marängbotten med kakao och tobleronechoklad (hemgjord)
* Fyllning: Chokladmousse gjord på Mariannechoklad (mintsmak)
* Spacklad med grädde
* Dekorerad med chokladpinnar runt kanten och blommor och blad av chokladpasta med kristyr i mitten
Här nedan ser du hur jag gjorde tårtan:
Först läggs chokladmarängbotten på fatet
Sedan brer du över chokladmoussen på marängbotten
Lägg på en vanlig ljus tårtbotten över det
Spackla med grädde och dekorera
Så här ser tårtan ut i genomskärning
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar