Denna fyllning blir lite syrlig och söt på samma gång. Mycket god! Passar bra till chokladbotten.
* 1 tsk vaniljsocker
* 250 g frysta svarta vinbär
* 0,5-1 dl socker (jag hade 1 dl)
* 100 g färskost
* 4 gelatinblad
* 2 dl vispgrädde
Koka vinbären tills de mjuknat, ca 5-10 minuter. Passera genom en sil (är inte nödvändigt). Blötlägg gelatinbladen. Blanda en del av svartvinbärsmoset med socker, (enligt smak), vaniljsocker och färskost. Smält gelatinbladen i resten av vinbärsmoset och blanda ner i färskostblandningen. Vispa grädden och blanda ner den. Låt stelna en stund i kylskåp inna du fyller din tårta.
lördag 18 september 2010
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar