Så här blev pappas födelsedagstårta när han fyllde 73 år, 2010:
* Chokladbotten (Sussies chokladkaka)
* Svart vinbärsmousse
* Täckt med Vaniljmousse
* Dekorerad med Jordgubbsmousse med yoghurt (paketpulver), chokladhjärtan och sockerblommor
OMDÖME TÅRTAN:
* Svart vinbärsmoussen var lite syrlig, vilket gjorde att den passade bra till chokladbotten och det övriga som var lite sötare. Hela tårtan blev lagom söt i smaken.
* Alla 3 mousserna lätta att göra, passade bra ihop.
* Chokladbotten lätt att baka, men bör stå till sig i kylskåp, helst över natten, den blir lättare att dela då. Den kan smula sig lite, då den är ganska porös.
* Alla som åt den tyckte den var god och fint dekorerad.
söndag 19 september 2010
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar